Glass & Låsservice Haugesund

 

Litt om oss:

Glass & Låsservice skal tilby leveranser og montasje innenfor sine forskjellige fagområder i en pakkeløsning som er arbeidsbesparende og kostnadsreduserende for våre kunder. Glass & Låsservice skal være en konkurransedyktig lokal leverandør på Haugalandet innenfor sine fagområder. Våre kunder er private, innenfor industri, næringsliv og i prosjektmarkedet sammen med  entreprenører og andre håndverksbedrifter.

 

Butikk:

Vi er lokalisert sentralt på Raglamyr i Haugesund,  Haugalandets største handelssenter.  Vi har en stor og moderne butikk med en av landets flotteste utsilinger og du møter fagfolk «bak disken» . Vi har lagt mye ressurser ned i våre utstillinger slik at våre kunder kan se på, ta på og derved selv føle kvaliteten på de forskjellige produktene fra VERANDA.  

 

Medarbeidere:

Våre ansatte har bred kompetanse, fagbrev og mesterbrev i bygningsglass, bilglass, låsesmed og i tømrerfaget. Våre ansattes kompetanse sammen med et moderne verksted, et assortert lager og velutstyrte servicebiler sikrer deg det beste fagmessige resultatet. Velger du Glass & Låsservice velger du også trygghet for fremtiden. Vår historie strekker seg over 100 år tilbake i tid og vi er i godt i gang med historien for de neste 100 årene.

 

 

Åpningstider:  

Mandag til fredag kl. 08.00 – 17.00
Lørdag kl. 10:00 – 14:00

 

Butikk og kontaktinformasjon:

Butikk og verksted          Longhammarveien 19

Sentralbord                       52739500

Mail                                       post@glassoglaas.no

Web                                      www.glassoglaas.no

 

Kontakt oss

Takk for din melding!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Bruk av informasjonskapsler !