Veranda, ­- solid Norsk produsent av vinterhager, pergola, rekkverk og skyvedører i glass og aluminium!

 Veranda ble etablert i 1985 som Accord Glass og endret senere navn til Accord Glassbygg. En garasje på Erdal var vår første beskjedne lokasjon før vi senere flyttet til Florvåg. De første årene besto aktiviteten hovedsakelig av glassmesterarbeid, montering av vinduer og dører, etc.

I 1998 inngikk vi samarbeid med den franske systemleverandøren Sepalumic og startet produksjon av dør og vindusprodukter i aluminium og har siden da utført mange flotte prosjekter i Bergensregionen. I dag er aktiviteten todelt hvor Veranda produserer produktene og Veranda Bergen installerer produktene i Bergensområdet.

De leide lokalene på Florvåg ble etter hvert for små og i 2005 flyttet vi inn i vårt eget bygg på Storebotn næringspark hvor vi holdt til fram til 2020.

I 2020 tok vi i bruk dagens lokaliteter like ved som er et tipp topp produksjonsanlegg spesielt designet for produksjon av alle typer dør og

vindusprodukter i aluminium med hovedvekt på Vinterhager, hagestuer, pergola, skyvedører og rekkverk.

Veranda produktene leveres i dag over hele landet. Er der ingen forhandler i nærheten av deg kan du kjøpe produktene direkte fra Veranda forutsatt at du foretar både oppmåling og montering selv.  Har du en forhandler i nærheten bør du foreta ditt kjøp derfra, våre forhandlere bistår deg med rådgiving, oppmåling og foretar en fagmessig montering.  

Se vår presentasjonsfilm som viser hva vi kan tilby og hva vi kan gjøre for deg.

Veranda, når ute blir inne!