Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Penthouse Veranda

Denne moderne toppleiligheten var opprinnelig bygget med en åpen takterrasse. Vi skjønte tidlig at det ikke kom til å fungere godt. Med denne høye og frie plasseringen var vi alt for utsatt for vær og vind til at særlig mye tid kunne benyttes utvendig.

Å utvide leiligheten med en vinterhage ble for oss en perfekt løsning. Varmekabler ble lagt ned og en lav grunnmur støpt opp til fundament for veggene.

Nå kan den flotte utsikten utover fjorden nytes året rundt. Vi fikk satt inn en ekstra levegg på hjørnet mot den nedsenkede altanen som følger hele fronten av blokken. Leveggen tar luven av de sterkeste vindkastene og gjør det lunt å oppholde seg der også når vi åpner skyvedørene fullt opp.

Eierne hadde erfaring med vinterhage fra en annen leverandør, i sitt forrige hus. Der var takbjelkene bygget opp med limtre noe som gav en mye grovere løsning. Med hele den nye vinterhagen fra Veranda i aluminium, fikk vi en mye smekrere og luftigere løsning. Mye mer lys slipper nå inn.

Hele konstruksjonen ble likevel mer solid og vi er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble levert. I praksis har vi nå fått en lelilighet på 130 kvm og en mye mer luftig løsning.

Vidar Rolland
Arna

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem