Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Arne Steen

På en hytte i landlige omgivelser på vestlandet har vi levert dette flotte tilbygget. Som en fullverdig del av hytten er det benyttet Veranda Comfort med brutt kuldebro og superenergiglass i kombinasjon med soldempende glass i taket.

Systemet har integrert takrenne og nedløp som gir et helhetlig inntrykk. I taket er det levert innfelte downlights i taksperrene som gir en flott belysning. Vinterhagen er levert med faste vinduer, skråvinduer og en stor 2-delt skyvedør i front.

Den opprinnelige hytten var på ca 50 m2 og har fått en etterlengtet utvidelse med vinterhagen på omkring 12 m2 (ca mål 4×4 meter). Mørk brune brenn lakkerte aluminiumsprofiler passer godt til hyttens sort/brune farge. Det er beholdt samme takvinkel på vinterhagen som på eksisterende tak og blir dermed en naturlig utvidelse av hytten.

Kunden hadde her en drøm om et harmonisk tilbygg som en ser igjen på de flotte detaljene og fargevalget. Ønsket var å kunne trekke seg tilbake på herlige sommerkvelder når myggen dukker opp og solen går ned i horisonten. Med et lite tjern i nærheten var dette med mygg og klegg et tidligere et stort problem der mange kvelder måtte tilbringes inne i en mørk stue i le for ”udyrene”. Nå nytes selv de mest regntunge dagene under ”åpen himmel” med regndråpene lett trommende på takglassene.

Veranda skreddersyr alle vinterhager nøyaktig på mål og har derfor ingen standardmål.
Dette er en stor fordel for deg som kunde da vi kan tilpasse vinterhagen akkurat slik som du vil ha den – selvfølgelig til ”standard mål”- priser!

Arne Steen

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem