Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Strandveien

Med sin bakgrunn som fartøyssjef på britiske angrepshelikoptre er han spesielt opptatt av kvalitet og soliditet.

Med mine krav til kvalitet var det naturlig for meg å ta kontakt med Veranda forhandleren ved planlegging av ny vinterhage. For meg ligger kvalitet alltid i bakhodet og er viktigere enn pris. Tilbygget ble planlagt som en 40-årsgave til meg selv. Jeg ville at det skulle være et moderne tilbygg som kledde huset, åpnet opp utsikten og som ga økt boglede. Skisser ble utformet i samarbeid med arkitekt Svein Gundersen og en lokal byggmester sto for styrkeberegninger av konstruksjonsendringene som var nødvendige for å forene gammelt med nytt bygg.

Jeg er skeptisk til kjøp av dyre kapitalvarer direkte via nettbutikk, så jeg så på nettet etter en leverandør som leverer kvalitetsløsninger der de selv er delaktig i hele prosessen fra planlegging til produksjon og levering. Denne Veranda forhandleren fremhevet nettopp sin vektlegging av dette. På nettsidene hadde de også referanser fra et lignende bygg i Bergensområdet, som inspirerte oss til den utformingen vi valgte.

Etter å ha sett produkter fra flere andre leverandører montert i nabolag og blant bekjente, fristet det ikke å la pris være utslagsgivende for valget av vinterhage og glassrekverk. Dette er definitivt ikke et område der flatpakkede selvmonteringsløsninger er å anbefale. Her er alt valgt på øverst hylle av løsninger. Brutt kuldebro i alle overganger og glass med høyeste grad av isolasjonevne. Når noe skal vare i mer enn 20 år, er soliditet og kvalitet det som varer. Å sitte under ledlysene med et glass rødvin mens solen går ned, er ren sjelebot.

Utsikten fra vinterhagen mot Tømmervågen er virkelig blitt åpnet opp med denne vinterhageløsningen. Solen om morgenen gjør også dette til en perfekt frokostplass.
Fra første samtale til siste regning var betalt, har samarbeidet medVeranda forhandleren har vært førsteklasses. Det har vært en fantastisk oppfølging og service.

Det var et lite problem underveis med et ledlys. – Elektrikeren var på plass samme kveld og fikset det hele. Alt i alt er vi veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale Veranda produkter til alle og enhver.


Vinterhage for Stein Are Hansen
Eidsvåg

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem