Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Spa Veranda

Det er ikke alle forunt å kunne innrede privat spa i sin egen hage. På våte og kalde desemberdager kan imidlertid noen og enhver misunne dem denne utradisjonelle løsningen.

Eieren var lei av villnisset som hadde fått spre seg fritt i hagen. Behovet var der for en mer vedlikeholdsfri løsning. Et kompakt treningstudio og eget basseng var høyt på ønskelisten, men tanken på å grave ut og støpe et utebasseng fristet lite. Ikke er det mange dagene i sesongen man kan bruke det heller i ett vått og kaldt vestlandsklima. Om man da ikke tilhører den lille og eksklusive klubben av bleknebbete, tannhakkende isbadere..

Løsningen var en egen frittstående vinterhage med nedfelt motstrømsbasseng. Rørleggeren leverte og monterte bassenget. Varmekabler i gulvet, treningsutstyr og vedlikeholdsfrie hagemøbler. Veranda forhandleren leverte og monterte den fullisolerte vinterhagen. Her kan en avslappet spa-tilværelse med innlagte treningsøkter nytes året rundt. Varmt som i syden hele vinteren, og bare til å åpne fullstendig opp på hete sommerdager.

Gressklipperen er parkert for godt, Speedo-badebukser kjøpt inn og vinterhagen kan nytes garantert fritt for hakkende tenner.

Ståle J. Høyvik
Garnes

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem