Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Grimstad

På en vær utsatt plass på vestlandskysten ønsket kunden et tilbygg på fritidshuset for å få større oppholdsplass og for å få et inne / ute rom.

For å kunne bruke rommet hele året valgte kunden her en Veranda® Comfort utestue med brutt kuldebro og energibesparende glass. I taket ble det i tillegg levert glass med solbeskyttende film som reduserer 70% av den direkte solvarmen. I den ene langveggen ble det levert en 5 meter lang skyvedør med 4 felt på 2 spor. Døren åpnes fra midten og en får åpnet ca 50% av veggen når døren står åpen.

På den andre langsiden leverte vi faste karmer med 2 stk dreie/vipp åpningsvindu. Disse kan åpnes sideveis om en ønsker god lufting, eller de kan vippes inn i toppen om man bare ønsker en liten luftespalte. I fronten ble det levert en fast karm og en 2 delt skyvedør. I mønet ble det levert skrå fastkarmer.

Med en størrelse på 3,5×5 meter ble det et stort og trivelig tilbygg på nesten 18 kvadratmeter. I utestuen ble det benyttet hvitlakkerte aluminiumsprofiler som passer godt med det eksisterende bygget. Som belysning inne valgte kunden innfelte spotlights i taket – dermed er stjernehimmelen sikret selv om det er overskyet ute!

Fritidshuset ligger i Øygarden på vestlandskysten nydelig plassert i et landlig område med fantastisk havutsikt. Havutsikt fører også med seg et krevende klima og dermed også behov for å skjerme seg fra vind og regn.

Kunden ønsket et lyst og trivelig tilbygg og falt derfor ned på en løsning med mest mulig glass og minst mulig vedlikehold. På en så værutsatt plass er det spesielt viktig å bruke materialer som tåler den ytre påkjenningen, og her er kombinasjonen glass og aluminium helt perfekt! Dermed ligger alt til rette for at kunden skal kunne sitte tørt under tak i den nye utestuen i le for vær og vind og bare nyte den fantastiske utsikten!

Veranda leverer alle sine utestuer komplett i aluminium. Dette er en stor fordel for deg som kunde. Alt du trenger å gjøre er å vaske av bygget i ny og ne – skraping og maling er historie!

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem