Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Haukåsvegen Hylkje

«Med hagens blomster rundt meg på alle kanter»

Noen av oss trives best i hagen. Et sted for de med grønne fingre. Er du en av dem som bare elsker hagen din og helst vil tilbringe mest mulig av fritiden din der? Da har vi den perfekte løsningen. Med en frittstående vinterhage fra Veranda kan du oppholde deg hele året i hagen. Åpent og luftig om sommeren. Varmt og lunt på kalde høst og vinterdager. Hagesesongen kan forlenges med flere måneder og du kan dyrke frem planter som ellers ikke trives i vårt klima.

Ditt eget lille «orangeri».

Navnet “orangeri” oppsto for et par hundre år siden. Man oppdaget at ved å dyrke planter i hagehus av glass, var det mulig å få frem sarte planter som appelsiner til og med vinterstid. Derav navnet. Små orangerier var vanlig i engelske hager i victoriatiden, mens her på bjerget er det vel heller gartnerier vi forbinder med dyrking under glass. Men orangeriene var først. Gartnerier med sine stordriftsfordeler oppsto naturlig som en kommersiell utgave av disse.

Dette er et godt eksempel på at Veranda kan lage din vinterhage akkurat slik du ønsker det. Som et integrert tilbygg tilpasset ditt hus, eller som i dette tilfellet; – en liten, elegant stue av glass og aluminium, plassert midt i hagen.

Vi er vant til å finne gode løsninger på våre kunders ulike behov.Vinterhagen kan lages med glass med ulike grader av isoleringsevne, -alt etter hvilket bruk du ønsker av huset. Alle isoleringsgrader fra et rom som kun gir ly for vind og regn, til et bygg der du kan oppholde deg trygt og varmt selv på iskalde vinterdager.

Du kan være trygg på at du får et vedlikerholdsfritt resultat som holder seg tørt, fint og som ser bra ut i år etter år. Du får kvalitet når du velger en vinterhage fra Veranda.

 

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem