Lukk

Stemning i to etasjer

Huset fra 1987 er bygget av Sandegruppen og er en blant flere like hus som ligger på rad i boligfeltet. Opprinnelig ble alle levert med vinterhage fra en dansk leverandør. I løpet av årene som har gått har noen forandret fasaden og bygget vesentlig om, mens andre fremdeles har beholdt den opprinnelige vinterhagen.


Eierne overtok huset i 1993 og har modernisert mye siden den gang. De fant etterhvert ut at det var på tide å gjøre noe med vinterhagen, det var for mye som ikke lenger fungerte.
Etter snart 30 år opplevde for mye lekkasjer, fundamentet var dårlig. Vinduene i taket var full av dugg og dørene fungerte dårlig.


"Konstruksjonen gav seg selv, den måtte være lik den gamle. Etter å ha åpnet opp var det klart at fundamentet var pill råtten og vi måtte ta alt helt fra grunnen. Nytt fundament ble støpt. Veranda forhandleren var den eneste leverandøren vi fant som kunne spesialtilpasse vinterhager til nøyaktig de samme målene som den originale. De kom også med gode råd om hvordan konstruksjonen best burde utføres for at den skal fungere godt og holde seg tett over tid. De stilte med erfarne norske kvalitetshåndtverkere som kunne produktene og faget sitt til fingerspissene. Det var en fornøyelse å samarbeide med dem"


Selv om vinterhagen i prinsippet er lik den gamle, er der lagt inn nye, moderne løsninger. Kraftigere konstruksjon som samtidig ser mer luftig og elegant ut. Dører som glir lett og som er lette å åpne. Vi valgte soldempende glass i takvinduene, noe som har resultert i at vinterhagen er blitt mye svalere. Nå går det an å gå på gulvene, før kunne du svi fotsålene på et gulv som av og til holdt over 50 grader. Samtidig får vi masse lys inn i stuen. Det hele er blitt mye mer luftig.


Resultatet er et rom vi kan bruke mye mer enn før. Virkelig stemningsfullt er det å sitte her om kveldene, med stearinlys ved bordene og kose seg med et glass vin.  Endelig kan vi også nyte utsikten skikkelig fra andre etasje, uten å måtte se på grå, punkterte vinduer fulle av dugg. Alt i alt ble vi meget fornøyd med det ferdige resultatet. Folkene som gjorde jobben var så hyggelige å profesjonelle å ha med å gjøre at vi sendte dem blomster når arbeidet var ferdig. Det var dem vel unt!

 

Stein Lindseth Nilsen

Hillerenveien 180, Mathopen

 

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler ! Nettbutikk levert av Digitalbyrået Arego