Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Hordvik

Eieren, som er pensjonert byggingeniør, bygget selv huset for 45 år siden. Den gang kunne du mate kyrne i hagen og trærne var ikke høyere enn at du hadde fri utsikt over fjorden helt over til Knarvik. Du kunne også få med deg hele Nordhordalandsbroen, som han selv hadde byggansvaret for i sin tid i Vegvesenet. Nå er det ingen sau, geit eller kyr igjen til å beite ned skogen. Trær og busker vokser tett og omgivelsene er ikke preget av gårdsdrift men for lengst gått over til å bli et etablert boligstrøk.

Vi hadde opprinnelig tenkt å forlenge taket og lage til en uteplass. Men flere våte og kalde utesesonger tvang frem behovet for en lukket løsning. Den gamle terrassen ble brukt mindre og mindre. Klimaet ser det visst ikke ut til at vi kan gjøre noe med, så det var bare å ta konsekvensen og få laget en brukbar lukket løsning.

Jeg var også opptatt av at vinterhagen skulle kle huset. Nå kan vi åpne opp eller lukke til etter temperatur og behov. Veldig fleksibelt og greit. Som ingeniør kunne han selvfølgelig ikke dy seg for å sørge for å få bygget inn gode tekniske detaljer for å høyne komforten! Beste kvalitet soldempende glass er selvsagt også benyttet.

Det sørger for at temperaturen holder seg behagelig selv på de mest solfylte dagene. I golvet har vi vannbåren varme under flisene, slik at det alltid er behagelig å oppholde seg, -selv midt på vinteren. Alt i alt har vi fått en løsning som jeg synes kler huset greit og som fungerer godt gjennom alle årstidene.

Einar Noremark
Hordvik

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem