Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Hylkje

Et enkelt tilbygg som kler den egenartete «Funkis»stilen som nå er på god vei tilbake.

På Hylkje utenfor Bergen finner vi denne representanten for den enkle og linjerene «funkis»stilen som har fått sin rennesanse de siste årene. Den nye byggestilen med sine klare røtter tilbake til 30-tallets Bauhaus-skole gir et enkelt og rent uttrykk. Og ikke så få hilser dette velkommen. Mange skulle vel i dag ønske et endelig brudd med de notoriske «hetlandhus» klonene som har dominert den norske byggestilen de siste 50 år.

Resultatet gir også den effekt at man får en følelse av maksimalt utsyn innenifra uten at man føler seg på utstilling.De mange veggflatene som bryter opp innsynet gir en effekt av god beskyttelse for innsyn utenfra.

Enklere kan det vel ikke gjøres. 3 vinduer i en enkel aluminiumsramme monter rett i en åpen nisje i veggen. Kun akkompagnert av en enkel skyvedør som gir enkel tilgang til terrassen. Men for en effekt det gir! Resltatet er en elegant stueløsning med en åpen og luftig atmosfære. Perfekt utgangspunkt for en stilfull innredning.

Med alle disse glassflatene kan man ved første øyekast tro at varmetapet skulle gå til angrep på enhver lommebok. Det er ikke riktig. Her er brukt isolerglass med så høy U-verdi at man vanskelig kan finne en mer energiøkonomisk løsning i dag.

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem