Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Lyst og luftig!

Et hus med flere påbygg representerte en teknisk utfordring når en ny vinterhage skulle tilpasses. En vinterhage med tak lik resten av huset ble plassert lunt og fint mellom plomme- og epletrær i den lille koselige hagen.

Løsningen gav utfordringer med regn og sne. Potensielt kunne det skape problemer i overgangen mellom det gamle taket og vinterhagen. Skjulte takrenner med varmekabler ble derfor bygget inn i sløysen, for å sørge for at is og tunge snømengder vinterstid ikke skulle kunne skape lekkasjer.

«Selvsagt kunne der blitt valgt en enklere løsning, men vi ville at det skulle kle huset når vi først satte i gang. Resultatet er blitt lyst og fint og vi kunne ikke blitt mer fornøyd med integreringen mot resten av huset. Skyvedører i front og mot stuen gjør at vi kan sjonglere med luft og temperatur mellom alle rom, uansett vær eller årstid.»

Vi var opptatt av kvalitet i alle ledd. vinterhageløsninger fra Veranda ble derfor foretrukket ut fra deres lange erfaringer og gode kvaliteter. Vi er også godt fornøyd med fagfolkene fra Veranda forhandleren som foretok den krevende installasjonen.

Ronny Heimli
Kleppegrend

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem