Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Kleppestø

Enkelt og genialt, her er huset forlenget med en isolert vinterhage på 1,5 meter! Ingen større inngrep i eksisterende hus er foretatt, kun en strimmel med standard Veranda® butylduk og et tilpasset beslag mellom eksisterende hus og den nye vinterhagen skulle til, terrassen var jo der allerede. Her fikk man mye gratis plass fordi terrassen allerede var delvis overbygget. Husets originale tak ble forlenget med et isolert Comfort tak med et gavlvindu og en stor skyvedør i fronten. Resultatet ble en stor vinterhage på 30m2 selv om selve vinterhagen her er bare ca 6×1,5 meter. En genial og enkel måte å øke boligen med et trivselsareal med masse lys og luft og god takhøyde. På fine dager åpner vi hele fronten og sitter praktisk talt i det fri.

Huset på Kleppestø ligger solrikt til mellom en liten klynge av andre hus. Hensyn med tanke på innsyn fra naboer løste vi ved å sette opp en brystningsmur i samme stil som eksisterende hus. Vinterhagen ble så tilpasset og montert på denne, en løsning som ble både elegant og praktisk.

Siden kunden her allerede hadde en overbygget terrasse var det viktig at glassbygg leverandøren kunne tilpasse glasshuset til eksisterende bygg uten at det «kostet skjorten» Siden Veranda® ikke har såkalte standardløsninger men bare bygger custom made skredderløsninger var Veranda® et naturlig valg til dette prosjektet etter filosofien; «Når man ikke har standardløsninger tar man selvsagt heller ikke tillegg for ukurante løsninger». Ulempene med trekonstruksjoner var velkjent og det var derfor her viktig for kunden at bygget ble levert i smekre veldikeholdfrie materialer. Pulverlakkert isolert aluminium var derfor et naturlig og selvsagt valg med sine smale rammer og sprosser. Lyse hvite profiler gir et lyst og lekkert inntrykk. Med store letthåndterlige skyvedører ut til den deilige terrassen går vinterhage og terrasse i ett på fine dager.

 

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt

Bestill Hjem