Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Solhola

Hvordan forandre et hjørne til en lun innekrok. Få en fantastisk utsikt på kjøpet!

En forblåst krok av huset blir brått forvandlet til et lekkert og lyst oppholdsrom til glede og forlystelser. Her sitter far med sin stjernekikkert og mor med sitt strikketøy. Her dekker vi på til hverdags og fest, til gjester og familiemedlemmer. På forblåste dager lukker vi igjen dører og vinduer og nyter det deilige og lune inneklimaet. På fine dager åpner vi opp og vinterhagen blir igjen en del av terrassen. Genialt! En genial og enkel måte å øke boligens boareal på.

Huset på haugen ligger flott men utsatt til med nydelig utsikt mot sør og vest. En slik utsatt plassering stiller store krav til materialer og utførelse. Veranda® vinterhager i glass og aluminium er et perfekt valg, med vedlikeholdsfrie pulverlakkerte overflater kan det regne og blåse så mye det vil.

En slik plassering i hjørnet er ikke alltid like lett å løse og krever at leverandøren har tilgang på de riktige tekniske løsningene. Siden Veranda® benytter det velkjente Sepalumic aluminiumsystemet har vi tilgang til utallige tekniske standardløsninger og løser derfor slike utfordringer uten problemer. For deg som kunde er det selvsagt viktig at løsningene fungerer i tøffe norske værforhold og at de krever minst mulig vedlikehold.

En trekonstruksjon hadde vært malplassert her, en vedlikeholdsfri løsning fra Veranda® var et selvsagt valg med sine gode vedlikeholdsfrie løsninger som lett ble tilpasset huset til en overkommelig kostnad. Veranda® har ikke har såkalte standardløsninger men tilpasser alle konstruksjoner etter kundens ønsker. Pulverlakkert isolert aluminium var derfor et naturlig og selvsagt valg med sine smale rammer og sprosser. Lyse hvite profiler gir et lyst og lekkert inntrykk. Med store letthåndterlige skyvedører ut til den deilige terrassen går vinterhage og terrasse i ett på fine dager.

 

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem