Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Sotra

Beste investeringen vi har gjort!

Det var den første kommentar fra eieren når vi møter ham for å få vite litt om hans erfaringer med sin Veranda vinterhage.

«Vi benytter den så ofte vi kan. Sitter ofte utover kveldene og koser oss med et glass vin. Bare nyter kveldhimmelen og hagen utenfor. Følelsen av å sitte ute i hagen, med komforten i en stue, kan ikke overvurderes.»

Eieren tegnet selv vinterhagen, fikk byggetillatelse fra kommunen og innhentet priser fra forskjellige leverandører. Han valgte en selvbyggerløsning fra Veranda, hanket inn den nevenyttige svogeren og satte lystig i gang. Det ble en kamp. I ettertid anbefaler han ikke å prøve å sette en slik konstruksjon sammen selv. Det var krevende. Litt i meste laget krevende. Å sette sammen paviljongen lenger ute i hagen var “en tur i parken” i forhold… Vi fikk det til, men gjør det ikke en gang til. Det er overkommelig hvis du har vært med på en del vanskelig motasjearbeid før. Det er nok best overlatt til fagfolk, innrømmer han.

Men vi fikk i hvert fall erfare selv at produktene er av førsteklasses kvalitet og vinterhagen har vært tett og problemfri fra dag én. Alt i alt er vi strålende fornøyd med ombyggingen som har høynet bokvaliteten betraktelig.

Tord Glesnes
Glesvær

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

    Kontakt

    Bestill Hjem