Lukk

Starefossen

 " Med denne utsikten over Bergen måtte vi jo bare bygge en vinterhage."

 

Familien bor i et sjarmerende femtitallshus så høyt oppe i Starefossen over Bergen som det er mulig å komme. Blåmannen og Rundemannen er neste stasjon, for de som er glad i å besøke besøke Bergens svar på Nordmarka:  Fløyfjellene. En utsikt over byen som kan ta pusten fra en hver. Fra sofaen kan du her se helt fra Fana i sør til Askøy mot nord.

Å sitte her en stille kveld med fyr på peisen når det snør stille ute er spesielt, magisk stemningsfullt.

 

Huset fra 1956 er tegnet og bygget av byggmesteren Åge Buck, og var en del av reguleringen av Starefossen Gård som ble foretatt den gangen fjellsiden fikk sin utforming i midten av forrige århundre. Området ble dengang som nå regnet som byens indrefilet hva beliggenhet anligger. Her finner du et godt knippe av Bergens fineste hus, ikke minst når det kommer til beliggenhet.

 

Her kan være temmelig værhardt når vinterstormene raser som verst, så vi plasserte vinterhagen på en solid støpt ringmur. her er lagt vannbåren varme i gulvet, og fliser mer mønster av treverk for å få frem en lun atmosfære. Mønsteret er brutt opp med enkelte mindre dekorfliser. Vi er spesielt fornøyd med gasspeisen som har fliser som går igjen i mønster med enkelte av brytningsflisene i gulvet.  Veggen mot stuen er åpnet opp på begge sider og danner et spennende, arkitektonisk element mot vinterhagen.

 

Veranda forhandleren har vi opplevd som en meget profesjonell og seriøs samarbeidspartner og leverandør.  Vi har vært meget fornøyd med service og oppfølging. Småfeil har blitt rettet øyeblikkelig.  Ingen lekkasjer, tak og vegger er tette og fine og med mange smarte løsninger.  Alt har gått på skinner og hele familien er meget fornøyd med reslutatet.

 

Vinterhage for Cecilie Thorsen

Starefossen

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Bruk av informasjonskapsler ! Nettbutikk levert av Digitalbyrået Arego