Markedsledende leverandør av
vinterhager, rekkverk og skyvedører.

Landlig idyll

Dette er vel det nærmeste du kommer en ekte engelsk hage. Som tatt rett ut fra “Midsomer Murder” og fascinerende nok kastet ned midt på den norske landsbygden.

Du finner den ikke så lett. Først etter å ha kronglet deg forbi boligfelt, gårdstun og bratte svinger, åpner idyllen seg opp. Her møter det deg er en overaskende koselig “Carl Larsonsk” stemning. Hager med en størrelse som gir deg syndige tanker om golfbaner og med små låver og uthus strødd nesten tilfeldig utover. Velstelte hager, formklipte busker og med gamle hagebenker som nok har litt av hvert å fortelle. Hvis de kunne.. Det er blitt et lite boligfelt med preg av gamle dagers tider, som har tatt vare på de beste elementene fra dengang da.

Her trives folk, – det er tydelig.

Med et hus plantet midt i en slik idyll er det ikke rart beboerne ønsket seg en vinterhage der de kunne nyte hagen mest mulig. Også inne fra sin egen stue. Vått og vilt vestlandsvær tillater ikke for mange utedager. Hvis ikke man tar noen drastiske grep. Her er grepene tatt med glass og aluminium og resultatet er en forlengelse av stuen der du kan nyte de fantastiske omgivelsene til fulle. Året rundt.

Tenk om de store boligutbyggerne kunne blitt inspirert av slike steder når de lager sine effektive reguleringsplaner…

Stein Erik Tveit
Tveit

Previous
Next

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!
 
 
 
 
 

Kontakt

Bestill Hjem