Lukk

Velfungerende integrasjon

Hunden “Nika” ser ut til å trives utmerket på sin faste plass yttest i hjørnet i denne romslige vinterhagen.


Høyt oppe, øverst i boligfeltet, har husets eiere boltret seg med spennende og spenstig arkitektur. De luftige, åpne oppholdsrommene er preget av moderne og lekre linjer. Arkitekten har friskt slått til med messaniner og glassrekkverk, samt raus bruk av glass i yttervegger og tak. Resultatet er en bolig med moderne oppholdsrom, der lyset er utnyttet maksimalt for å skape en luftig atomsfære.


"Vi ønsket et hus hvor vi kunne åpne helt opp for solen og hagen på de dagene som innbyr til uteliv. Her kan jeg åpne opp alle veggene maksimalt. Jeg kan lukke for vinden og åpne for solen, sier Nikas matmor og demonstrerer med de store skyvedørene hvordan hun sørger for å utnytte vinterhagen maksimalt" 

 

Jeg trenger i grunnen bare 5 plussgrader ute, så kan jeg sole meg, sier hun fornøyd. Her kan jeg sitte med en god bok og føle meg ute i hagen mens jeg sitter lunt og varmt inne.

Lyset og luftigheten er etter hennes mening den beste overaskelsen med dette huset. -Det burde vært lagt inn i byggeforskriftene.  Vinterhager og glass i taket burde vært et krav etter TEK10, sier hun med et lurt smil. Med varme i gulvene og effektive energiglass trenger jeg nesten ikke ytterligere oppvarming. Til vinteren skal jeg prøve meg med flere planter og teste ut om den også kan fungere som et drivhus for blomstene mine.


Både hun og Nika har fått vinterhagen som favorittrom. Jeg bare elsker å sitte her med en god bok og noen stearinlys. Da nyter jeg og Nika sene timer under nattehimmelen, sier hun.

 

Anne Brith Pedersen

Steinrusten

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler ! Nettbutikk levert av Digitalbyrået Arego