I juli har vi ordinær åpningstid 8-16. Vi har ikke langåpent på torsdagene. Vi holder sommerlukket i uke 30, 26. - 30. juli 2021.                                                                           Prisøkningen vår på 10% fra 1/7-21 må legges til på våre produkter i nettbutikken.

Lukk

Glasstak & glassgårder

Et glasstak fra Veranda skreddersys selvsagt til ditt behov. Fra små glassbaldakiner til store vinterhagetak med bæring i stål og aluminium, eller tak med monteringsprofiler som legges på din egen trekonstruksjon. Veranda tak i glass og aluminium er en investering i både trivsel og velvære og lar deg benytte utearealer som ellers kanskje ikke lar seg benytte på grunn av vær og vind.


Takløsninger fra Veranda produseres selvsagt i vedlikeholdsfri aluminium og kan leveres både isolert og uisolert, med glass, plastplater eller tette felt. Et areal overbygget med et glasstak kan bli til en herlig glassgård som kan være fullt klimatisert til vanlig opphold, eller «halvklimatisert» til gangtrafikkareal, lobby etc. Varmetap fra omliggende rom og sollyset varmer opp arealet, og gir en behagelig temperatur som gjerne ligger mellom vanlig romtemperatur og utetemperatur.


Glassgårder gir økt trivsel og økonomiske fordeler i form av redusert varmetap fra omliggende rom.

 

Snakk med din Veranda forhandler om mulighetene med Veranda glasstak og glassgårder, eller benytt produktskjema under for å bestille! Last gjerne ned Verandaguiden og la deg inspirere. Kontakt oss hvis du ikke finner svar på dine spørsmål på vår nettside eller i katalogen.

 • Baldakin

   

   Baldakinerer en smart, moderne og funksjonell løsning som bevarer lyset og bryter stilmessig minimalt med fasaden.

   

    

   

 • Glasstak

   

  Et areal overbygget med et glasstak kan bli til en herlig glassgård som kan være fullt klimatisert til vanlig opphold, eller «halvklimatisert» til gangtrafikkareal, lobby etc. Glassgårder gir økt trivsel og økonomiske fordeler i form av redusert varmetap fra omliggende rom. 


   

   

   

 • Overbygg

   

  Terassetak er en god løsning på vårt våte langstrakte land. Det kan benyttes enten glass, plast eller tette felt som fyllinger i taket alt etter hva man ønsker. Et godt planlagt terrassetak kan senere bli til en hagestue eller vinterhage ved å sette inn glassfelt i veggene.

   

   

   

   

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler !