I juli har vi ordinær åpningstid 8-16. Vi har ikke langåpent på torsdagene. Vi holder sommerlukket i uke 30, 26. - 30. juli 2021.                                                                           Prisøkningen vår på 10% fra 1/7-21 må legges til på våre produkter i nettbutikken.

Lukk

Levegger & vindskjermer

Norge er et vakkert, men akk så forblåst land. Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye solen i. Veranda har faste eller skyvbare levegger og vindskjermer for enhver smak og ethvert behov. I beste Veranda ånd blir alt produsert i Bergen spesielt tilpasset norske forhold og produseres etter dine spesifikasjoner.

 

Du trenger ikke å ta hensyn til ”standard moduler”, Veranda produserer faste eller skyvbare levegger og vindskjermer i alle tenkelige fasonger, - skreddersydd til ditt bruk!

 

Snakk med din Veranda forhandler om mulighetene med levegger, støyskjermer eller vindstopper fra Veranda, eller benytt produktskjema under for å bestille! Last gjerne ned Verandaguiden og la deg inspirere. Kontakt oss hvis du ikke finner svar på dine spørsmål på vår nettside eller i katalogen.

 • Balkongskjerm

   

  Hvis du allerede har et rekkverk og er plaget med vind kan det være en enkel og grei måte å montere en balkongskjerm på toppen av det eksisterende rekkverket. Skjermen består av stolper i vedlikeholdsfri aluminium med glass mellom, - ønsker du å beholde utsikten benyttes klart glass, ønsker du å skjerme for innsyn brukes frostet ”opal” glass. En slik balkongskjerm gir en diskré og lekker avskjerming som enkelt kan fjernes om vinteren. Vanlige rekkverk har en høyde på 0,9-1 m, og med en balkongskjerm med høyde på 50 cm sitter man fint i le bak balkongskjermen.

   

   

   

 • Levegg

   

  Vi leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass. Leveggene kan eventuelt utføres som faste vindusfelt med omramming og skrå eller horisontal topp samt sprosser og inndelinger etter ønske.

   

  Leveggene kan også utføres med ordinære rekkverksprofiler, vår Linea VIND modell er godt egnet til dette formålet. Her kan man også eventuelt kombinere tette felt, opal glass og klart glass.

   

   

 • Hev og senkbar vegg

   

  Heve og senkbar levegg/balkongskjerm er en unik kombinasjon av et rekkverk, levegg og balkongsskjerm. Her tilpasser du deg etter variasjoner i vær og vind og hever og senker leveggen etter behov. Med denne løsningen forlenger du utendørssesongen betraktelig og blir kvitt plagsom nordavind på et blunk.

   

  Når vinden er et problem er  Veranda Vindstop løsningen! Justerbar levegg som med et enkelt grep heves og senkes til ønsket høyde mellom 110 cm til 190 cm. Utført i vedlikeholdsfri aluminium – selvfølgelig!

   

   

   

   

Dette gikk jo fint! Takk for din forespørsel, du hører snart fra oss!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

Nyhetsbrev

Gå ikke glipp av det nyeste — Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Verandaguiden

Finn din inspirasjon, les den her eller bestill den hjem!
LES NÅ

Dette gikk jo strålende! Katalogen er snart i din postkasse - god lesning og lykke til med din nye Veranda!

Vennligst fyll inn obligatoriske felter

Ops, det oppstod en feil! Prøv å sende skjemaet på nytt, eller ta kontakt med oss.

Vennligst bevis at du ikke er en robot

BESTILL HJEM
Bruk av informasjonskapsler !